Zakelijk

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van vergaderen, trainen en congressen in Driebergen op de Utrechtse Heuvelrug

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Vergaderen & Trainen

vergaderen-en-trainen-460

Seminars & Congressen

maitland-binnen

Ontdek Landgoed de Horst

Ruimte

Ruimte om te ontmoeten. Zowel binnen als buiten.

Goed bereikbaar

Bereikbaar met OV & 500 eigen parkeerplaatsen.

Aandacht

Wij denken graag met je mee over de invulling van de dag.

Gezonde voeding

Ons voedingsconcept: gezond en lekker ontbijten, lunchen en dineren.

Meerdaags

Blijf comfortabel overnachten in een een van onze hotelkamers met uitzicht op het bos.

Golden Green Key

Hier zijn we trots op! Onze duurzame werkwijze is de sleutel naar de toekomst.

Congreslocatie Maitland

Organiseer je een congres of evenement? Dan is congreszaal Maitland perfect! Maitland heeft in theater opstelling ruimte voor 275 personen. Maar kan ook intiemer aangekleed worden waardoor de ruimte ook geschikt is voor groepen van 80 tot 150 personen. Door de indeling van de zaal ontstaat er direct contact tussen spreker en gasten.

Wist je dat Maitland op het dak ook een buitentribune heeft? Bij lekker weer is dit echt een pareltje om gebruik van te maken.

Landgoed De Horst-10-1440
Landgoed De Horst-37-1440

Vergaderen met overnachting

Landgoed de Horst is de ideale locatie net buiten Utrecht om te vergaderen in de natuur. Mét hotel biedt het je alle faciliteiten om na jouw vergadering te genieten van een revitaliserende overnachting. Of het nu gaat om een eendaagse of meerdaagse vergadering, met 113 luxe hotelkamers, een restaurant, bar, diverse lounges en terrassen is op ons landgoed alles aanwezig voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Wil je bij ons komen vergaderen met overnachting? Wij werken met arrangementen, waarbij je een vaste prijs per persoon betaalt. Hierin zit de zaalhuur, onbeperkt thee, koffie, sap & healthy items, lunch en diner. Je kunt dit uitbreiden met een overnachting en ontbijt.

Ruimte om te vergaderen

We vinden het belangrijk dat je alles uit je training haalt. Daarom zijn onze leerruimten sereen ingericht. Maar als je door de gangen loopt, proberen we je steeds te prikkelen. Met kunst en poëzie. Het is altijd mogelijk tijdens een training gebruik te maken van onze algemene binnen- en buitenruimten. Bijvoorbeeld voor verdiepende een-op-een-gesprekken of het uitvoeren van opdrachten in teams.

vergaderen-en-overnachten-900

Vraag een offerte aan

Leuk dat je overweegt om je training of vergadering op ons landgoed te organiseren. We denken graag met je mee en vertellen je met plezier alles over de mogelijkheden voor jouw training of vergadering. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Inspiratie

Teambuilding training

Op maandag 23 oktober heeft ons Meetings & Events team deelgenomen aan de teambuildingsactiviteit van Schaapfulness. Deze training wordt gegeven door Daniel Versteegh, herder van zijn eigen...

»
Uitreiking awards beste trainingslocatie van het jaar 2021

Landgoed de Horst wint zilver voor Beste trainingslocatie van het jaar 2021

We beginnen het jaar met goed nieuws! Landgoed de Horst is in de prijzen gevallen! Wij hebben zowel de Meetings award regiowinnaar als de landelijke zilveren prijs mogen ontvangen voor Beste...

»

Congres organiseren? Gebruik de checklist

Zo vind je de perfecte congreslocatie Met de volgende checklist voor het organiseren van een congres, symposium, seminar of trainingsdag vind je zeker een locatie die past bij jouw bijeenkomst en...

»

De beste omgeving om te ondernemen

Dacht je dat de Utrechtse Heuvelrug niet meer te bieden had dan een groen en glooiend landschap? Dan moet je deze video even bekijken!

»