Zakelijk

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van vergaderen, trainen en congressen in Driebergen op de Utrechtse Heuvelrug

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Vergaderen & Trainen

vergaderen-en-trainen-460

Seminars & Congressen

maitland-binnen

Ontdek Landgoed de Horst

Ruimte

Ruimte om te ontmoeten. Zowel binnen als buiten.

Goed bereikbaar

Bereikbaar met OV & 500 eigen parkeerplaatsen.

Aandacht

Wij denken graag met je mee over de invulling van de dag.

Gezonde voeding

Ons voedingsconcept: gezond en lekker ontbijten, lunchen en dineren.

Meerdaags

Blijf comfortabel overnachten in een een van onze hotelkamers met uitzicht op het bos.

Golden Green Key

Hier zijn we trots op! Onze duurzame werkwijze is de sleutel naar de toekomst.

Congreslocatie Maitland

Organiseer je een congres of evenement? Dan is congreszaal Maitland perfect! Maitland heeft in theater opstelling ruimte voor 275 personen. Maar kan ook intiemer aangekleed worden waardoor de ruimte ook geschikt is voor groepen van 80 tot 150 personen. Door de indeling van de zaal ontstaat er direct contact tussen spreker en gasten.

Wist je dat Maitland op het dak ook een buitentribune heeft? Bij lekker weer is dit echt een pareltje om gebruik van te maken.

Landgoed De Horst-10-1440
Landgoed De Horst-37-1440

Vergaderen met overnachting

Landgoed de Horst is de ideale locatie net buiten Utrecht om te vergaderen in de natuur. Mét hotel biedt het je alle faciliteiten om na jouw vergadering te genieten van een revitaliserende overnachting. Of het nu gaat om een eendaagse of meerdaagse vergadering, met 113 luxe hotelkamers, een restaurant, bar, diverse lounges en terrassen is op ons landgoed alles aanwezig voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Wil je bij ons komen vergaderen met overnachting? Wij werken met arrangementen, waarbij je een vaste prijs per persoon betaalt. Hierin zit de zaalhuur, onbeperkt thee, koffie, sap & healthy items, lunch en diner. Je kunt dit uitbreiden met een overnachting en ontbijt.

Ruimte om te vergaderen

We vinden het belangrijk dat je alles uit je training haalt. Daarom zijn onze zalen sereen ingericht. Maar als je door de gangen loopt, proberen we je steeds te prikkelen. Met kunst en poëzie. Het is altijd mogelijk tijdens een training gebruik te maken van onze algemene binnen- en buitenruimten. Bijvoorbeeld voor verdiepende een-op-een-gesprekken of het uitvoeren van opdrachten in teams.

vergaderen-en-overnachten-900

Vraag een offerte aan

Leuk dat je overweegt om je training of vergadering op ons landgoed te organiseren. We denken graag met je mee en vertellen je met plezier alles over de mogelijkheden voor jouw training of vergadering. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Inspiratie

Beleef de zomer op de Utrechtse Heuvelrug met leuke activiteiten

De zomer is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om eropuit te gaan en te genieten van al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Of u nu een dagje weg wilt of een heel weekend wilt...

»

Nieuwe expositie van Lizette Bazuin

Er is een nieuwe expositie gestart bij Landgoed de Horst. Van januari tot mei 2024 zijn de schilderijen van Lizette Bazuin op het landgoed te bewonderen.

»

Stagiaires

Werknemers van Landgoed de Horst worden gestimuleerd om altijd te blijven ontwikkelen en bij te leren. Je bent immers nooit uitgeleerd. Dit is ook de reden dat wij altijd wel één of meerdere...

»

Hotel for Trees

Vanaf 1 januari 2022 werken wij samen met Hotels for Trees en planten wij een boom wanneer een gast tijdens een meerdaagsverblijf er voor kiest om geen schoonmaak of handdoek verschoning te ontvangen.

»