Landgoed Hotel in midden Nederland

Gracieuze gastvrijheid, heerlijk eten, en een hoog serviceniveau is waar Landgoed Hotel de Horst in Driebergen-Rijsenburg bekend om staat.

Landgoed Hotel in de natuur

Gracieuze gastvrijheid, heerlijk eten, en een hoog serviceniveau is waar Landgoed Hotel de Horst in Driebergen-Rijsenburg bekend om staat. De fijne plek op de Utrechtse Heuvelrug is waar je kunt ontspannen en genieten van een culinaire maaltijd in ons luxe restaurant.

Met adembenemende uitzichten, bewaarde bossen, en activiteiten voor jong en oud, zakelijke en particuliere bezoeken is Landgoed de Horst een paradijs voor buitenliefhebbers. Ga op je volgende avontuur met één van onze arrangementen: wandel door de tuinen of geniet van een wandeling door de bossen of de open weiden of verken de omgeving op de fiets. Landgoed de Horst is een van de mooiste landgoed hotels in Nederland.

Landgoed de Horst

Tijd om te verkennen, te ontspannen, te vergaderen en heerlijk te dineren terwijl wij zorg dragen voor elk detail van jouw verblijf in ons luxe landgoed hotel in de natuur. Ervaar de natuurlijke schoonheid van de omgeving uit de eerste hand en ontspan in onze luxe hotel. Laat je inspireren door de kunst op de hotelkamers of neem plaats in een van de unieke vergaderruimten.

Ontsnap de dagelijkse sleur voor een arrangement op maat en vraag naar de favoriete activiteiten van onze eerdere gasten, of ga er zelf op uit. Een van de mooiste landgoed hotels in Nederland, de Horst is een vredig toevluchtsoord om te ontspannen, op te laden, en als zakelijke gast je doelen te bereiken. Vergeet dus niet om op tijd te boeken.

Landgoed De Horst-41-1440-856
_DSC3845_small

Bij Landgoed de Horst dineren een ervaring op zich

Het is een manier om je verder onder te dompelen in het niveau van service en gastvrijheid waar wij bekend om staan. Onze keuken biedt verfijnde, formele en informele eetgelegenheden, elk met lokale specialiteiten van het landgoed. Wij beschikken over een eigen moestuin en hebben eigen bijenkassen. Geniet in ons restaurant van lichte hapjes tot uitgebreide maaltijden voor fijnproevers. Onze chefs creëren heerlijke gerechten van het allerbeste dat de plaatselijke boerderijen en telers te bieden hebben.

Kies uit een verscheidenheid aan menu's, van een ontbijtbuffet voor twee, een elegant driegangen diner menu voor de familie, tot een formele receptie voor collega’s na een training of vergadering. Met speciale dieetwensen houden we vanzelfsprekend altijd rekening.

Op zoek naar landgoed hotels Nederland? Zoek niet verder!

Ook perfect voor zakelijke bijeenkomsten

Of je nu op zoek bent naar een executive retraite, een trainingslocatie, of een besloten en serene plek om strategische planning te bespreken. Een evenement voor slechts een aantal mensen of een training voor een grotere groep, bij ons kun je altijd rekenen op een geschikte locatie met de juiste sfeer en energie.

Organiseer inspirerende vergaderingen in een ideale omgeving in de natuur: ons hotel in de provincie Utrecht is de ideale plaats om inspirerende vergaderingen zonder afleiding te organiseren. Wij denken graag mee over de invulling van jullie dag.

Landgoed De Horst-21-1440-856
Eb & Vloed

Een van de mooiste Landgoed hotels in Nederland

Landgoed Hotel de Horst heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1835 toen de oorspronkelijke boerderij werd omgebouwd tot een langgerekt herenhuis. In de loop der jaren vond een geleidelijke transformatie plaats en vandaag de dag is de locatie in Driebergen-Rijsenburg een van de bekendste landgoed hotels in Nederland.

Het unieke erfgoed van het pand is door alle jaren heen zorgvuldig bewaard en dient het schitterende landgoed als populaire bestemming voor zowel lokale gasten als buitenlandse bezoekers. Met name de Eb en Vloed slaapplekken, gebouwd in 2019, als vrijstaand onderdeel op het landgoed zijn in trek.

Overnachten in een Landgoed hotel

Het pand telt 113 ingerichte kamers te midden van prachtig aangelegde tuinen, van alle gemakken voorzien. Kies voor overnachten in ons luxe hotel in een bijzondere tweepersoonskamer, welke een eigen verhaal vertelt met behulp van fotografie of beeldende kunst.

Ook kun je er voor kiezen om te overnachten in een solo compact room of een solo cosy room. Wil jij wakker worden met prachtig uitzicht op het bos? Boek dan nu jouw kamer in Hotel de Horst.

Landgoed De Horst-36-1440-856

Wat zijn landgoed hotels?

Luxe landgoed hotels in Nederland vind je vooral op de Veluwe, of de Utrechtse Heuvelrug. De naam zegt het al: een hotel in een bosrijke omgeving. Perfect voor een weekendje weg, en meer dan genoeg ruimte voor rust en ontspanning. Een fijne plek om te leren, te ontmoeten en te overnachten. De kosten van landgoed hotels verschillen. Er zijn online arrangementen te vinden van €80 per nacht, maar ook van €300 per nacht. Bij Landgoed de Horst vind je voordelig een arrangement op maat, voor een voordelige prijs.

Landgoed De Horst-28-1440

Wist je dat wij de Golden Green Key hebben ontvangen?

Als een van de Luxe landgoed hotels in Nederland hebben wij oog voor de omgeving en doen wij er alles aan om schade aan de natuur en het milieu te voorkomen. De Golden Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatiebranche. Dit keurmerk is zeker niet voor ieder hotel. De Golden Green Key wordt alleen ontvangen door hotels wanneer zij aan de hoogste standaardeisen voldoen. Iets wat wij met veel plezier al jaren doen.

Ook zijn wij aangesloten bij Hotel for Trees. Wanneer je besluit om een dag housekeeping over te slaan, planten we daarvoor in ruil een boom.

Kies uit diverse hotelarrangementen om in een bosrijke omgeving te overnachten.

Boek vandaag nog jouw kamer

Wil jij ook op onze prachtige landgoed verblijven? Dat kan! Bekijk onze beschikbaarheid en boek direct jouw kamer, voordat iemand anders het doet.