Logeerkamer

De Logeerkamer in het Landhuis is een aangename ruimte met grote ramen. Er is dus veel daglicht.

Tot 12 personen

Daglicht

35 m2

Logeerkamer

Een ruimte om op relaxte wijze serieuze gesprekken te voeren met een gezelschap van maximaal 12 personen. De 4 strakke Van der Sluis banken bieden een actieve loungezit, een ontspannen zitvorm op strakke banken zodat er geen gevaar is om af te dwalen en weg te dutten. De zwarte kubusleuningen zijn los te plaatsen of kunnen een scheiding vormen tussen 2 personen. Maximaal zijn 3 personen per bank mogelijk. Met haar schilderijlijst, ontwerp van Jan van der Veer, rond het raam met uitzicht op de eeuwenoude bomen in het park krijgt elk seizoen een ander schilderij. En de uitvergrote Tattoo op de wand van kunstenares Jolanda Muilenberg nodigt de kamer uit tot het vertellen van verhalen, in een vertrouwde omgeving.

Logeerkamer-1

Een opstelling op maat

De Logeerkamer is geschikt voor trainingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten. We delen de ruimte naar jouw wens in.

In verband met de coronamaatregelen is het momenteel niet elke opstelling mogelijk. We bekijken graag samen met jou wat er wel kan.

Opstellingsopties Logeerkamer
Landgoed De Horst-32-1440-856

Vergaderen nabij Utrecht

Landgoed de Horst heeft verschillende smaakvol ingerichte leerruimten. In het landhuis hebben de leerruimten allemaal een eigen thema. Er is altijd wel een passende leerruimte voor jouw gezelschap. Meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen op Landgoed de Horst?