Muzezalen in Blauwgedicht

Gebouw Blauwgedicht is in 2020 verbouwd. Ontdek de mogelijkheden van dit ware 'Learning Experience Center'.

Tot 60 personen per zaal

Zalen aan elkaar te koppelen

80m2

De mogelijkheden van gebouw Blauwgedicht

Gebouw Blauwgedicht is gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. Beneden vind je 3 grote zalen, Muze 1, 2 en 3. De zalen kunnen afzonderlijk gebruikt worden voor 60 personen per zaak. Maar het is ook mogelijk om de tussenwanden open te maken voor grote groepen. Zo wordt een maximale capaciteit van 200 man gecreëerd. De grote raampartijen geven je het idee dat je buiten bent, terwijl je geniet van het comfort. Tijdens je vergadering of training heb je hier het gevoel dat je verbonden bent met de natuur die je omringt.

Landgoed De Horst-14-1440
Landgoed De Horst-21-600

Vernoemd naar de muzen

De Griekse mythologie kent negen muzen die de godinnen waren van de kunst en de wetenschap. Vandaag de dag heeft het woord ‘muze’ vooral de betekenis van ‘inspiratiebron’. Deze drie zaken spelen een hoofdrol als je ons landgoed bezoekt. Om die reden heeft elke zaal in Gebouw Blauwgedicht de naam van een van de muzen. We vertellen je uiteraard graag hun verhaal. Bijvoorbeeld tijdens een rondleiding.

Een opstelling op maat

De 3 zalen op de begane grond in Blauwgedicht zijn geschikt voor vergaderingen, trainingen, congressen en andere bijeenkomsten. We delen de ruimte naar jouw wens in.

Opstellingen_Blauwgedicht123

Offerte aanvragen

Vraag hier een offerte op maat aan voor Muzezalen in Blauwgedicht.

Offerte aanvragen