Congresarrangement kort

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Theaterzaal tot 275 personen

Binnen en buiten zijn verbonden

Op een ruim en groen landgoed

500 eigen parkeerplaatsen

In het hart van Nederland

Gezonde lunchbuffetten

Congresarrangement kort

Landgoed de Horst heeft met Congreszaal Maitland een pareltje in handen.

Deze prachtige intieme congreszaal is een buitengewoon inspirerende locatie voor congressen tot 275 personen. De ruimte is multifunctioneel. Zo kan een groot gedeelte van de tribune ingeklapt worden, beschikt het over een flexibele wand en een tribune op het dak. Maitland is uiteraard uitgerust met de modernste audiovisuele apparatuur en een lift, zodat het echt voor iedereen toegankelijk is.

landgoed-de-horst-test-1_600
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Onbeperkt ‘healthy items’
  • Bittergarnituur bij de borrel
  • Partymanager ter plaatse
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkeren
landgoed-de-horst-test-2_600

Eten en drinken

Goede voeding is een belangrijke bron van energie en essentieel om tijdens uw congres productief te blijven en het maximale uit uzelf wilt halen. Bij Landgoed de Horst staat vitale voeding daarom hoog in het vaandel. Zo zijn alle producten en gerechten die we serveren zo samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren. De keuken van Landgoed de Horst is internationaal georiënteerd en bereidt gerechten met kwalitatief hoogwaardige, verse en seizoensgebonden ingrediënten. Bijna alle producten zijn bovendien biologisch en voorzien van het Fairtrade keurmerk.

Tijdens uw congres bieden wij tijdens de lunch voornamelijk voeding met gemakkelijk te verteren eiwitten aan. Dierlijke eiwitten, zoals in vlees, kosten ons lichaam relatief veel energie om te verteren. Om zo veel mogelijk energie vrij te maken, kiezen wij daarom zoveel mogelijk voor salades en vers fruit. Zo voorkomen wij de zogenaamde “after-lunchdip”. Om toch aan de dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen, serveren wij veel vis. Tijdens het congres serveren we als lunch luxe belegde broodjes, met verse soep en salades. 

Voor de tussentijdse behoefte aan een zoete of hartige snack presenteren wij de gehele dag door onder meer verse en gedroogde vruchten, noten en pure chocolade. Gedroogde vruchten hebben een hogere voedingswaarde dan verse vruchten. Dit geldt niet alleen voor de suikers, maar ook voor de vitamines, vezels en mineralen. Bovendien bieden wij naast de hele dag luxe koffie en thee, ‘s middags gezonde fruitsappen aan. 

We laten u ook niet graag met een lege maag naar huis gaan, daarom serveren als afsluiting van het congres of evenement graag een borrel met hapjes. Ook deze zijn weer zo samengesteld om nieuwe energie te geven. Na het congres de auto of het OV in? In dit kader kunt u gebruik maken van een break-on-the-move; een tasje met diverse versnaperingen om energiek aan de thuisreis te beginnen. 

Overnachten

Wilt u in aanloop tot het congres of na afloop van het congres blijven overnachten? Landgoed de Horst beschikt over 40 hotelkamers en 73 slaapkamers om in alle rust en comfort te overnachten in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. 

Landgoed de Horst heeft 40 tweepersoons hotelkamers die samen een kleinschalig, verrassend belevingshotel vormen. In de 40 kamers van Eb en Vloed ontvouwt zich een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie, of bijvoorbeeld muziek. De kamers dragen geen kamernummers, maar intrigerende namen als ‘Er moet Licht zijn’, ‘Play Time’ en ‘Bij Eb is je Eiland Groter’. Het verwijst naar de kunst in de kamer; want elke kamer heeft een eigen verhaal en eigen karakter

De inrichting van de 73 slaapkamers is bewust eenvoudig gehouden, maar met speciale aandacht voor de kwaliteit van slapen met comfortabele eenpersoonsbedden. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet. 

landgoed-de-horst-test-3_600

Offerte aanvragen

Ontdek de mogelijkheden van Landgoed de Horst. We sturen je graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen