Evenementen & Congressen

Landgoed de Horst ligt op een gunstige locatie in het midden van het land. Omgeven door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en met voldoende ruimte voor onze gasten. De perfecte plek voor een (digitaal of hybride) evenement of congres.

In het kort

0
zitplaatsen
0
parkeerplaatsen
0
hotelkamers

Congres- en evenementenlocatie in het bos

Landgoed de Horst is een congreslocatie centraal gelegen in Midden-Nederland. Op het landgoed vind je authentieke, moderne, grote en kleine leerruimtes en subruimtes. De verscheidenheid aan ruimten maken de locatie passend voor elk congres. De omgeving en de dynamiek op het landgoed maakt de locatie anders dan andere locaties. Op de congreslocatie vinden voornamelijk congressen en evenementen plaats waarbij leren of het overdragen van kennis centraal staat. Daarbij stap je op Landgoed de Horst even uit de dagelijkse sleur en stap je in de bosrijke en rustgevende omgeving.

Theater Maitland

Theater Maitland is een ruime congreslocatie met plaats tot 275 personen. De congreszaal heeft een bijzondere architectuur en ligt midden op het groene landgoed. De mooiste plek voor congressen en evenementen.

Ontdek meer

Ontdek Congrescentrum Maitland

Theater Maitland is vernoemd naar de oprichter van de Baak, Charles Maitland. We noemen deze plek nog vaak 'Theater Maitland' maar feitelijk is het een prachtig congrescentrum nabij Utrecht met ruimte voor 275 personen. Bijzonder aan de locatie is het gegeven dat binnen en buiten zeer nauw verbonden zijn. Als je op de theatervloer staat in de zaal heb je het idee dat je middenin het bos staat. De verbinding tussen binnen en buiten is een thema dat centraal staat op Landgoed de Horst. In Theater Maitland ervaar je die verbinding optimaal.

Vitaal & voedzaam

Bij een inspirerende leeromgeving past een hoogstaand, kwalitatief restaurant. Bij Landgoed de Horst wordt op hoog niveau gekookt. Het resultaat is een menu dat revitaliseert en perfect aansluit op de sfeervolle omgeving. Het restaurant beschikt over voldoende ruimte voor zowel grote als kleine gezelschappen. Daarmee is het restaurant van Landgoed de Horst bij uitstek geschikt voor een goed ontbijt, versterkende lunch en sfeervol diner.

Lees meer over ons culinaire concept

seaside2
Landgoed De Horst-41-1

Een verkwikkende nachtrust

Speciaal voor meerdaagse bijeenkomsten biedt Landgoed de Horst uitgebreide hotelfaciliteiten met een breed assortiment aan kamers, geschikt voor zowel lang als kort verblijf.

De bezoekers van uw congres of evenement hebben de optie om bij ons te overnachten in een eenpersoonskamer of luxe tweepersoonskamer.

Ook voor hybride evenementen

2020 heeft ons geleerd dat er geen status quo zeker is. We ontdekten nieuwe manieren om ons te verbinden. Een van die manieren creëer je met een hybride evenement. Een evenement waarbij je met een beperkte groep op een locatie samenkomt en digitaal samen bent met een nog veel grotere groep mensen. Door een interactief evenement te organiseren op een inspirerende locatie, kun je een bijzondere beleving creëren voor een grote groep deelnemers. Onze evenementenlocatie bij Utrecht is zeer geschikt voor digitale evenementen, zoals live webinars en hybride congressen.

Landgoed De Horst-2-600

Offerte ontvangen?

We sturen je graag een offerte op maat voor jouw evenement in Theater Maitland.

Offerte aanvragen