Heidag organiseren op locatie in de Natuur

Organiseer een inspirerende heidag op de Utrechtse Heuvelrug. Op Landgoed de Horst kun je brainstormen, trainen en overnachten midden in de natuur.

In een oogopslag

0
Eigen parkeerplaatsen
0
Hotelkamers
0
Golden Green Key

Heidag organiseren op locatie in de natuur

Wil je een heidag organiseren voor jouw team op een mooie locatie midden in de natuur? Met 24 hectare aan bossen en grasvelden en talloze overdekte ruimtes is Landgoed de Horst de perfecte locatie voor een heisessie.   Wij helpen je graag met het organiseren van een geslaagde heidag met jouw bedrijf in de natuur.

Heidag organiseren in de Natuur

Heidag organiseren in de natuur? Zonder twijfel is rustig natuurschoon de beste locatie voor een heisessie! Landgoed de Horst is een rustige, ruim opgezette plek waar veel buitenruimte is om met jouw team tot nieuwe ideeën te komen. In deze prikkelarme omgeving vind je de rust om je tijdens een kleine bijeenkomst te focussen op vraagstukken voor het bedrijf. En alles wat je nodig hebt voor kwalitatieve input is direct aanwezig. Voor kwaliteit met jouw team op één dag of een langdurige heisessie met jouw bedrijf van een weekend of week ben je bij ons op het juiste adres!

 Wil je een heidag organiseren in de natuur voor een grote groep? Geen probleem! Het landgoed is de perfecte locatie in de natuur om met grote groepen te vergaderen. Met onze diverse vergaderruimtes met veel lichtinval bieden ook de mogelijkheid voor teambuilding bij regen. Organiseer je een heisessie voor een klein team? Dan zijn onze moderne, ruime spreekkamers midden in het groen precies wat jij nodig hebt! Laat je inspireren door de ambiance van de Salon of ga ontspannen professioneel aan de slag in de Werkkamer Mijnheer. Laat ons weten wat jouw specifieke wensen zijn, zodat wij met een passend voorstel kunnen komen voor het organiseren van een inspirerende teamsessie in de natuur.

 Ontspanning tijdens jouw heisessie op deze groene locatie? Plan een wandeling in of een fietstocht in de omgeving. Wij hebben de mooiste routes klaarliggen die zorgen voor een perfecte actieve aanvulling in de natuur. Door afwisseling van vergaderen met bewegen in de natuur ontstaat er binnen jouw team ruimte om problemen in een ander kader te kunnen zien. Op onze groene heidag locatie in de natuur in de buurt van Utrecht komt de flow jullie geheid tegemoet.

Landgoed De Horst-39-1440
Logeerkamer-1

Inspiratie organiseren heidag voor jouw team

Op Landgoed de Horst vind je inspiratie voor jouw team binnen handbereik. De groene, bosrijke omgeving met zijn vele vogels zorgen voor genoeg input tijdens de te organiseren heidag voor jouw team. En de weidse grasvelden geven de ruimte om met jouw team na te kunnen denken. Tijdens een heisessie in de natuur kom je tot originele baanbrekende ideeën.

 Wil je extra input voor het verhogen van de creativiteit tijdens jouw bijeenkomst? Daar willen wij jou graag bij helpen. Kunst, poëzie en proza spelen op Landgoed de Horst een belangrijke rol. Daarmee zijn wij uniek in de omgeving van Utrecht. Je kunt jouw heidag organiseren inclusief optimaal gebruik te maken van creativiteit. Zorg met onze kunst voor inspiratie voor jouw team: dit prikkelt de fantasie en zorgt voor nieuwe inzichten en gedachten. Wij vertellen jou graag over de extra mogelijkheden voor een creatieve bijeenkomst in de natuur op de Utrechtse Heuvelrug.

Natuurlijk kan er ook van kunst worden genoten tussen de teamactiviteiten door. Wandel in de pauze eens langs onze kunstwerken of bekijk ze vanaf één van onze vele terrassen op ons landgoed. Zeker weten dat jullie teams daarna met veel inspiratie de volgende teamsessie instappen! Met deze creatieve aanvulling wordt een in de natuur georganiseerde teamdag een echt succes.

eten

Gezonde heidag organiseren

Tijdens een heisessie is gezonde voeding voor extra energie onontbeerlijk. Jullie willen je focussen op de activiteiten zodat er mooie ideeën ontstaan. En wij verzorgen onze gasten daarbij graag. Onze bevlogen professionals in de keuken weten precies wat er nodig is om een gezonde heidag te organiseren en welke voeding er bij de verschillende activiteiten past. Voor een goede focus tijdens een brainstorm is er vaak andere voeding gewenst dan na een lange fietstocht in het groen. Laat ons graag weten wat jouw wensen zijn en wij komen met een heerlijk voorstel voor een gezond, energierijk menu.

In het restaurant op Landgoed de Horst geloven wij in duurzaam. Alle voedingsmiddelen worden daarom ook aangevoerd door leveranciers uit de buurt. Daarmee hebben wij ook de Green Key classificatie ‘Gold’ behaald. Duurzame, lokale voeding zorgt voor een extra dimensie aan jouw gezonde heisessie. Niet alleen de natuur zal jou dankbaar zijn. Reken zeker ook op positieve reacties over de extra gezonde organisatie van de bijeenkomst voor jouw team!

Heisessie organiseren met overnachting

Wij jij een heisessie organiseren met overnachting? Goed idee! Dan is er naast de brainstorm- en inspiratiesessies ook voldoende tijd voor ontspanning. En dat is voor het versterken van het team en optimaliseren van ideeën natuurlijk perfect! Geniet in de avond samen met jouw team van een uitgebreid diner met een goed glas wijn en laat de creativiteit door borrelen. Of zorg met jouw team voor een inspiratievolle start van de dag door een wandeling in de natuur tijdens de zonsopgang. Geheid valt er uit een meerdaagse heisessie meer te halen dan je durft te dromen.

 Landgoed de Horst beschikt over zowel tweepersoons- als eenpersoonshotelkamers die perfect zijn voor het organiseren van een heisessie met overnachting. En in de Roomy double en Solo cosy kan de inspiratie voor de heisessie tijdens de slaap gewoon verdergaan. Hier is beeldende kunst, fotografie en muziek te bewonderen en elke kamer vertelt een eigen verhaal. Deze creatieve toevoegingen zorgen er voor dat de teamleden de volgende dag met verschillende inspiratie weer een vruchtbare dag instappen voor de mooiste gezamenlijke uitkomsten!

 Alle kamers zijn modern ingericht en voorzien van veel lichtinval. Dit geeft je tijdens een heisessie met overnachting het gevoel ook in de nacht dicht bij de natuur te staan. Maar dan wel met de luxe van een eigen bad of douche, toilet, televisie en gratis wifi. En een uitgebreid ontbijtbuffet voor een vitale start is bij een overnachting op Landgoed de Horst altijd standaard inbegrepen. Een heidag organiseren met overnachting heeft bij ons heel veel voordelen!

Eenpersoonskamer 2 Landgoed de Horst
Landgoed De Horst-13-1440

Locatie heisessie Landgoed de Horst

Landgoed de Horst is ruim opgezet en perfect voor het organiseren van alle mogelijke bijeenkomsten. Daarbij staan wij ook in het teken van ruimte om te ontmoeten. Dit kan bij ons zowel binnen, tijdens een door jou georganiseerde bijeenkomst, maar ook buiten, bij een wandelingetje van de ene (overdekte) locatie naar de andere. Het open karakter in het groen geeft een gevoel van vrijheid die al vele bijzondere ontmoetingen teweeg heeft gebracht. Ons theater op het dak is met zijn dak van mos en buitentribune een mooie afspiegeling van de ruimte die wij willen creëren samen met de natuur. Laat je meevoeren onder het genot van de frisse buitenlucht als locatie voor jouw heidag op Landgoed de Horst.

Ons concept is om groepen te ontzorgen, zodat jullie je volledig kunnen focussen op de activiteiten, trainingen, vergaderingen of bijvoorbeeld het congres of de theatervoorstelling. Daarom bieden wij geheel verzorgde arrangementen aan. Dit maakt Landgoed de Horst in het midden van Nederland zeer geschikt voor meerdaagse evenementen, waarbij groepen niet alleen van de dag faciliteiten gebruik kunnen maken, maar ook kunnen eten, drinken en overnachten. Zeker in het geval van intensieve bijeenkomsten, vergroot dit het effect van de totale productiviteit. Lees hier meer over de positieve ervaring van de organisatie van een evenement op Landgoed de Horst. Landgoed de Horst is de perfecte locatie voor jouw heisessie.

Goed bereikbare locatie heidag

Landgoed de Horst is goed bereikbaar en ligt midden in de natuur op de Utrechtse heuvelrug. Het landgoed heeft ruime parkeergelegenheid. Vanaf Utrecht ben je er in 20 minuten rijden, vanaf Schiphol in 50 minuten en het is 45 minuten rijden vanaf Den Bosch. Tevens is het prima mogelijk om met het OV te komen. Onze goed bereikbare locatie voor jouw heidag ligt vlak bij NS-station Driebergen-Zeist. Wij zijn ook goed bereikbaar met een OV-fiets: in 15 minuten ben je bij ons. Wellicht een goede start voor een actieve heidag in de natuur?

Landgoed De Horst-30-1440-856

Een offerte op maat aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis niets van onze nieuwtjes: van exposities tot recepten van onze koks en van interessante aanbiedingen tot inspirerende extra's.

Meteen inschrijven? Klik hier.