Kamer Mevrouw

Kamer Mevrouw is een sfeervol ingerichte leerruimte in het landhuis. Perfect voor trainingen of vergaderingen.

Tot 12 personen

Daglicht

35 m2

Kamer Mevrouw

Kamer Mevrouw was vroeger de kamer van de vrouw des huizes, een slaap- en kleedkamer en een plek waar zij zich even kon terug trekken. De Kamer Mevrouw straalt vrouwelijkheid uit, met name zichtbaar in het ronde, vloeiende vormenspel van de grote ovalen tafel en de vlinderstoelen, de succesvolle klassieker van Arne Jacobson. Ook het gebruik van de kleuren rood van de stoelen en gordijnen en de zilveren muur dragen daartoe bij. De kunstwerken zijn van de hand van vrouwelijke kunstenaars en verbeelden vrouwelijke thema’s.

Maar de ruimte is niet louter bestemd voor vrouwen. De robuustheid van de houten kastenwand en het juten gordijn, de prachtige lichtinval en de efficiënte vergadertafel maken deze ruimte geschikt voor evenwichtige praat- en overlegbijeenkomsten tot 12 personen van beider gender (eventueel uit te breiden tot maximaal 20 personen in theater of kring).

Landgoed De Horst-31-1440-856

Een opstelling op maat

De leerruimte Kamer Mevrouw is geschikt voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. We delen de ruimte naar jouw wens in.

In verband met de coronamaatregelen is momenteel niet elke opstelling mogelijk. We bekijken graag samen met u wat er wel kan.

Schermafbeelding 2021-01-16 om 12.02.02
Landgoed De Horst-25-1440

Vergaderen nabij Utrecht

Landgoed de Horst heeft verschillende smaakvol ingerichte leerruimten. In het landhuis hebben de leerruimten allemaal een eigen thema. Er is altijd wel een passende leerruimte voor jouw gezelschap. Meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen op Landgoed de Horst?