Kinderkamer

De Kinderkamer is een bijzonder ingerichte vergaderruimte in het landhuis van Landgoed de Horst.

Tot 12 personen

Daglicht

36 m2

Kinderkamer

De Kinderkamer is een spannende en speelse ruimte. Hier vragen we gasten zich los te maken van de bekende structuren en vanuit een geheel andere positie hun werkelijkheid te aanschouwen. Geheid dat men tot vernieuwende inzichten komt vanuit de hoge zetel van de umpire-stoel. De bedoeling van deze kamer is: durven we nog wel het kinderlijke in ons toe te laten, de tijd waarin we vol fantasie de hele wereld aankonden.

De voormalige kinderkamer is met haar speelse inrichting bij uitstek geschikt voor brainstormsessies, creatieve ontmoetingen en bijeenkomsten waar het gaat om doelen te stellen en targets te halen. Het lijnenspel op de sportvloer nodigt uit tot het nadenken over de kaders waarbinnen men normaal opereert. Alle elementen in de kamer zijn metaforen voor het dagelijkse sport en spel van ondernemerschap. Als alternatief voor de geestverruimende opstelling van 12 tennis scheidsrechterstoelen is er een ronde tafeltennistafel ontwikkeld, waaromheen 12 stoelen staan. Alleen al de alternatieve vorm van een bekend fenomeen als een tennistafel stimuleert het creatieve denken.


Een opstelling op maat

De Kinderkamer is geschikt voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. We delen de ruimte naar jouw wens in.

In verband met de coronamaatregelen is momenteel niet elke opstelling mogelijk. We bekijken graag samen met jou wat er wel kan.

Schermafbeelding 2021-01-16 om 12.02.02
Landgoed De Horst-25-1440

Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

De Kinderkamer is een voorbeeld van een van de vele smaakvol ingerichte vergaderruimten in het landhuis. Het landhuis is een bijzonder gebouw op Landgoed de Horst, dat is gelegen tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.