Congreszaal Maitland

Maitland is een theater en congreszaal in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug

Vraag direct een offerte aan

Een vrijblijvend aanbod op maat

Offerte aanvragen

275 personen

Midden van het land

500 parkeerplaatsen

Daglicht

300 m2

Tussen de bossen

Congrescentrum Maitland

Zoekt u naar een inspirerende locatie voor uw congres of conferentie? Dan bent u op Landgoed de Horst aan het juiste adres. Het landgoed heeft een moderne congreszaal en beschikt over verschillende subruimtes. Door de indeling van de grote zaal ontstaat er direct contact tussen de spreker en deelnemers. Er is een flexibele wand waarmee de lounge bij de zaal betrokken kan worden, waardoor er één grote ruimte ontstaat.

Landgoed De Horst-10-600
maitland-binnen

Mogelijkheden congreszaal Maitland

De zaal is geschikt voor kleine groepen, grote groepen en alles wat daar tussenin zit. De congresruimte heeft 275 zitplaatsen in een theateropstelling. Ben je met een kleinere groep? Dan kan een groot gedeelte van de tribune ingeklapt worden, hierdoor is de ruimte ook uitermate geschikt voor 80 – 150 personen. De conferentiezaal is zo ingedeeld dat er direct contact is tussen de spreker en deelnemers. 

Een eerste indruk is erg belangrijk, daarom hebben we voor jouw congres of evenement een lounge waar jij jouw gasten kunt ontvangen. De congreszaal en bijbehorende lounge is altijd exclusief voor jouw bijeenkomst en hoef je niet met andere groepen te delen. 

Organiseer je een conferentie waarbij je bijvoorbeeld verdiepende sessie of workshop wil houden in een kleinere groep? Daarvoor zijn op het landgoed meerdere mogelijkheden. Het congrescentrum beschikt over verschillende ruimtes die hiervoor geschikt zijn. 

Ons congrescentrum is uitgerust met de modernste audiovisuele apparatuur. Er is standaard een beamer, scherm en microfoon in de zaal. Er is een lift aanwezig, zodat de zaal echt voor iedereen toegankelijk is. 

Wist je dat het dak van Maitland een tribune heeft? Zo kun je met mooi weer lekker naar buiten, dat is weer een keer wat anders.

Onze prijzen

Onze prijzen
Voor elk event bieden wij een passend arrangement aan. Dit is afhankelijk van het aantal mensen, de duur van het congres en de wensen voor de catering. Bij elk arrangement is standaard inbegrepen:

  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi
  • Onbeperkt luxe koffie, thee & sappen
  • Healty items
  • Bittergarnituur bij de borrel
Maitland binnenzijde-720
768w__uploads_Stock images_Theater-buiten

Partymanager

Organiseer je een congres of conferentie in Maitland? Dan krijg je vanuit ons een vaste partymanager. Een partymanager is jouw vaste contactpersoon die alles regelt voor, tijdens en na het event. Zodat we kunnen garanderen dat het een geslaagde bijeenkomst wordt! 

Cateringmogelijkheden
Het verzorgen van gezonde en vitale voeding staat hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Alle producten en gerechten die we serveren sluiten uitstekend aan op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

Enthousiast over Maitland?

Neem contact met ons op! Wij staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0343 55 61 79 of via welcome@landgoeddehorst.nl

Wij staan ook altijd voor je klaar om je een rondleiding te geven. Zodat je zelf kan ervaren of de locatie past bij jouw wensen.