Orangerie

Vergaderen in het groen, met voldoende ruimte binnen en nog meer ruimte buiten. Een inspirerende vergaderruimte op de Utrechtse Heuvelrug.

Tot 40 personen

Daglicht

70 m2

Orangerie

De Orangerie op het landgoed was in het verleden een Kapel. Dit is terug te zien aan het glas-in-lood in de ruimte. Tevens is het een Islamitisch gebedsruimte geweest. De vorm van het daklicht heeft daar mee te maken. De punt wijst richting het oosten, richting Mekka. 

Een orangerie is van oorsprong een gebouw waar men ’s winters de kuipplanten bewaart, die ’s zomers buiten staan. Een orangerie werd gebouwd om te kunnen pronken met de dure en exotische bomen die uit verre landen en kolonies werden overgebracht. Toepasselijk kijk je vanuit de Orangerie uit op de kruidentuin van het landgoed.

orangerie2

Een opstelling op maat

De Orangerie is geschikt voor vergaderingen, trainingen, congressen en andere bijeenkomsten. We delen de ruimte naar jouw wens in.

In verband met de coronamaatregelen is momenteel niet elke opstelling mogelijk. We bekijken graag samen met jou wat er wel kan.

Schermafbeelding 2020-10-27 om 08.22.35
orangerie3

Vergaderlocatie Utrecht

Landgoed de Horst heeft een groot aantal ruimten die verschillen van stijl en capaciteit. Zodat er altijd een passende zaal voor uw gezelschap beschikbaar is. We kunnen de leerruimten opdelen in verschillende categorieën: kleinere en grotere ruimten, themaruimten en congrescentrum Maitland.