Salon

De voormalige eigenaar van het landgoed had ook een privésalon. Deze salon is nu te huur als vergader- of trainingsruimte.

Tot 50 personen

Daglicht

82 m2

Salon

Dit is de privé-salon van de voormalige landgoedeigenaar. Hier ontving hij zijn gasten en vrienden, voor een goed gesprek, een privé-concert, maar ook om zelf rustig een boek te lezen. Door zijn omvang is de salon imposant, zonder pompeus of overdreven luxe te zijn. Een warme, zelfs enigszins huiselijke ruimte met zijn oude houten vloeren, een variatie aan zorgvuldig gekozen meubilair, een verrassende boekenkast en spraakmakende kunst aan de muren. Het is hier prettig om te zijn.

salon1

Een opstelling op maat

De Salon is geschikt voor vergaderingen, trainingen, congressen en andere bijeenkomsten. We delen deze bijzondere leerruimte naar jouw wens in.

In verband met de coronamaatregelen is momenteel niet elke opstelling mogelijk. We bekijken graag samen met jou wat er wel kan.

Salonopstellingen
salon3

Trainingslocatie in de buurt van Utrecht

Landgoed de Horst heeft een groot aantal ruimten die verschillen van stijl en capaciteit. Zodat er altijd een passende zaal voor uw gezelschap beschikbaar is. We kunnen de leerruimten opdelen in verschillende categorieën: kleinere en grotere ruimten, themaruimten en congrescentrum Maitland.