Werkkamer Mijnheer

De Werkkamer Mijnheer is een bijzondere, sfeervolle ruimte. Perfect voor belangrijke bijeenkomsten of vergaderingen in een klein comité.

Tot 6 personen

Daglicht

36 m2

Werkkamer Mijnheer

Een klassieke herenkamer in het Landhuis, waar de heren zich na het diner terugtrokken om hun krant te lezen en een sigaartje te roken (wat nu niet meer toegestaan is). De met roze beurspagina’s van de Financial Times behangen muren boven eikenhouten panelen en de groene leren fauteuils refereren aan gebruikelijke herengesprekken, die gaan over geld, economie, macht en status. Nu is iedereen welkom die zich even comfortabel wil nestelen in een behaaglijke omgeving. Op tafel liggen tijdschriften en managementliteratuur voor verdere verdieping en reflectie.

 
Landgoed De Horst-27-1440-856

Een opstelling op maat

De Werkkamer Mijnheer is geschikt voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. We delen de ruimte naar jouw wens in.

In verband met de coronamaatregelen is momenteel niet elke opstelling mogelijk. We bekijken graag samen met u wat er wel kan.

Opstellingen werkkamer mijnheer
Landgoed De Horst-25-1440

Vergaderlocatie Utrecht

Landgoed de Horst heeft een groot aantal ruimten die verschillen van stijl en capaciteit. Zodat er altijd een passende zaal voor uw gezelschap beschikbaar is. We kunnen de leerruimten opdelen in verschillende categorieën: kleinere en grotere ruimten, themaruimten en congrescentrum Maitland.