Zolder

Je vindt de Zolder op de bovenste verdieping van het landhuis. Het is een grote ruimte met veel mogelijkheden.

Tot 40 personen

Daglicht

70 m2

Zolder

Op de bovenste verdieping van het authentieke landhuis hebben we de zolder. Deze is karakteristiek en ruimtelijk met houten balken en geschikt voor diverse bijeenkomsten, zoals een conferentie, workshop, creatieve training of zelfs een dinner in the dark. Geschikt voor bijeenkomsten tot 90 personen. Je kunt ook het landhuis exclusief huren voor uw evenement of congres. De zolder is een uitstekende ruimte om gezamenlijk te starten. De ontvangst, lunch en afsluitende borrel of diner kunnen plaatsvinden in de lounge op de begane grond. De workshops kunnen plaatsvinden in de diverse ruimtes op de eerste etage.

Zolder2

Een opstelling op maat

De Zolderkamer is geschikt voor vergaderingen, trainingen, congressen en andere bijeenkomsten. We delen de ruimte naar jouw wens in.

In verband met de coronamaatregelen is momenteel niet elke opstelling mogelijk. We bekijken graag samen met jou wat er wel kan.

Opstellingen Zolderkamer
Zolder3

Vergaderlocatie Utrecht

Landgoed de Horst heeft een groot aantal ruimten die verschillen van stijl en capaciteit. Zodat er altijd een passende zaal voor uw gezelschap beschikbaar is. We kunnen de leerruimten opdelen in verschillende categorieën: kleinere en grotere ruimten, themaruimten en congrescentrum Maitland.