Meewerkend voorman/vrouw
schoonmaak

Voor de Landgoed de Horst zijn wij op zoek naar een gastvrije voorman/voorvrouw. In deze functie zorg jij dat in het hotel alles op rolletjes loopt met betrekking tot schoonmaak van het gehele hotel. Dit doe je samen met het schoonmaakbedrijf en de afdeling banqueting. Zelf steek jij ook je handen uit de mouwen.

Uren in overleg

Maandag t/m vrijdag
Gemiddeld 5 uur per dag

Horeca CAO schaal 5

Brutoloon tussen de € 2.344,- en € 2.858,- per maand

Kernwoorden

Gastvrij, leidinggevend, communicatief, aanpakker

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Inge van Dompzelaar, General Manager, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Werkzaamheden

Voor de Landgoed de Horst zijn wij op zoek naar een gastvrije voorman/voorvrouw

In deze functie zorg jij dat in het hotel alles op rolletjes met betrekking tot schoonmaak van het gehele hotel. Dit doe je samen met het schoonmaakbedrijf en de afdeling banqueting. Zelf steek jij ook je handen uit de mouwen.

Samengevat bestaan jouw werkzaamheden uit:

  • Contact persoon voor het externe schoonmaakbedrijf op de locatie;
  • Actief schoonmaken en schoonhouden van diverse ruimten in het hotel;
  • Controle uitvoeren op de verschillende objecten;
  • Voortgangsgesprekken met de klanten;
  • Contacten onderhouden met leveranciers

Functie eisen

Als voorman/voorvrouw is het erg belangrijk dat je flexibel bent. Je hebt een gezonde en positieve drive en gaat altijd door totdat het werk af is. Het is belangrijk dat jij medewerkers aanstuurt, enthousiasmeert en stimuleert, zodat zij iedere dag een goed gevoel hebben.  Zelf ben jij als meewerkend voorman/voorvrouw ook het voorbeeld qua schoonmaak. Je werkt secuur, hebt oog voor detail en streeft altijd naar het beste resultaat voor onze gasten.

Het is fijn als je al ervaring hebt als meewerkend voorman/vrouw zodat je ziet wat er nodig is en oplossingsgericht kunt handelen. Zelf werk je uiteraard mee en heb je de juiste kennis en gevoel voor hygiëne en netheid. 
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en de Engelse taal. 

Je bent beschikbaar van ma - vrij voor gemiddeld 5 uur per dag.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Het brutoloon ligt tussen de €2.344,- en €2.858,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 5, afhankelijk van ervaring en leeftijd).

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij een leasefietsplan en optionele deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. Ook behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Landgoed de Horst

Landgoed de Horst bestaat uit 24 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 zalen en 113 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de week vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen. 

_DSC2350_small

Solliciteren?

Lijkt het je leuk om het team te komen versterken? Solliciteer dan vandaag nog! Wij kijken uit naar je komst.