Receptioniste

Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Wil jij graag het visitekaartje van ons hotel zijn? Dan zit je bij ons goed. Samen met je collega’s zorg je dat onze gasten het aan niets ontbreekt. Jij hebt hospitality in je bloed zitten. Klinkt dit al goed? Wacht maar tot je ons hotel hebt gezien! Jij bent meer dan welkom om ons team te komen versterken.

Fulltime

Minder uur is bespreekbaar
Fulltime is 38 uur per week

Horeca CAO schaal 5

Brutoloon tussen de € 2.344,- en € 2.858,- per maand

Kernwoorden

Starter, gastvrij en vrolijk ingesteld

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Inge van Dompzelaar, General Manager, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Functieomschrijving

Jij gaat werken op een A locatie in Driebergen, op 23 hectare eigen land en bos. Een heerlijke werkomgeving! Jouw taak is de gasten een warm welkom heten en hen te woord staan. En dat uiteraard niet alleen vanuit de receptie, maar ook telefonisch of via de e-mail. Jij en je collega’s zijn het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw team is ook nog eens erg leuk! Samen met jouw collega draai je wisseldiensten achter de receptie. Vaak is het rooster ruim van te voren bekend en denk jij mee in jouw rooster. 

Functie eisen

Is dit je eerste baan? Dat geeft helemaal niks. Zolang jij de juiste opleiding hebt (MHS, TIO, MTRO toerisme of iets vergelijkbaars) ben jij bij ons van harte welkom! Bij Landgoed de Horst krijg je ruimte om ervaring op te doen en te groeien in jouw functie. Wij werken met het reserveringssysteem VIPS. Heb je hier al eerder mee gewerkt? Super! Zo niet, dan helpen wij je op weg. Wij ontvangen naast zakelijke deelnemers veel Internationale gasten. Het is daarom erg prettig als je naast Nederlands ook Engels en/of Duits spreekt. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Dit is ook de reden dat wij met jou in gesprek gaan hoeveel uur je per week wilt werken . Onze voorkeur gaat wel uit naar fulltime. Het brutoloon ligt tussen de € 2.344,- en € 2.858,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 5).

Je ontvangt reiskostenvergoeding en bedrijfskleding van de zaak.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden .

Jouw werkplek

Het team van Landgoed de Horst (bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, reserveringen, banqueting, housekeeping en hotelmanagement) zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat onze gasten, zakelijke gasten en onze leisure gast, zich thuis voelen. De collega's van Landgoed de Horst zorgen ervoor dat de gast zich thuis voelt!

Onze locatie heeft 23 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 zalen en 113 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de weeks vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen. 

Landgoed De Horst - lowres-33-1

Solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden en voldoe je aan bovenstaand profiel? Solliciteer dan nu op deze vacature. Wij ontvangen graag je motivatiebrief alsmede een cv. Indien je opleiding en ervaring niet aansluiten bij het gevraagde profiel, heeft reageren op deze vacature geen effect.