Winter arrangement

Deze winter kom je helemaal tot rust in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug vind je Landgoed de Horst, midden in het bos, in Driebergen. Wordt wakker met uitzicht op het bos en maak als eerste een wandeling in de verse sneeuw. Boek vandaag nog het Winterarrangement.

Boek het Winter arrangement

Winter arrangement

Het Winter arrangement is beschikbaar vanaf € 175,00 per kamer (2 personen) excl. toeslagen en bestaat uit:

Overnachting

Overnacht in één van onze prachtige hotelkamers met direct uitzicht op het bos.

Ontbijtbuffet

Ons ontbijtbuffet bestaat uit een rijkelijk en gezond buffet. Voor ieder wat wils.

Diner

Op de dag van aankomst krijg je een duurzaam en lekker drie gangen diner in ons restaurant.

20211222_103109

Overnachten op Landgoed de Horst

Wakker worden met uitzicht op de bossen. Vanuit je kamer loop of fiets je direct het bos in.

In de kamers ontvouwt zich vanaf het moment dat de deur opengaat een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie of muziek. Ontdek het zelf. Maar ook buiten de kamer gebeurt er van alles. Kom tot rust in het bos en geniet wandelend of fietsend van de natuur.

Op Landgoed de Horst vind je divere gebouwen met ieder hun eigen historie, maak hier zeker even een wandelingetje langs als je bij ons verblijft.

Je auto parkeer je gratis op ons eigen terrein. Ook is er een overdekte fietsenstalling met laadpunten voor e-bikes. 

Tweepersoonskamer

Jij overnacht in een roomy double. Deze tweepersoonskamers zijn gerealiseerd in een kleinschalig belevingshotel dat we Eb & Vloed hebben genoemd. Eb & Vloed is een losstaand pand op ons terrein. Zo slaap je ergens anders dan waar je eet.

Elke hotelkamer vertelt een eigen, spannend verhaal met behulp van beeldende kunst, fotografie of muziek. De hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. 

De architectuur van deze kamers is gericht op de connectie met het bos. In welke kamer je ook verblijft, je hebt altijd uitzicht op het bos.

Landgoed De Horst -52
istockphoto-1401179925-612x612

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug heeft niet alleen een mooie natuur, maar ook een bruisende omgeving. 

In het Spoorwegmuseum is er een Winter Station. De ontelbare lampjes, Kerstdecoratie en een antieke carrousel brengen het hele Spoorwegmuseum in een romantische wintersfeer. Met als hoogtepunt het schaatsen tussen de treinen.

Dit jaar vindt de tweede editie plaats van de Winterfair in het Nationaal Bomenmuseum Gimborn in Doorn. Op deze gezellige markt vind je standhouders met producten die passen bij de wintermaanden. 

Daarnaast staat dit jaar kerststad Zeist weer vol met diverse activiteiten en dat alles rondom Winter Wonderland Zeist, met de grootste ijsbaan van Midden-Nederland. Er vinden talrijke leuke activiteiten plaats en er is een verwarmd Grand Café waar iedereen kan genieten onder het genot van een hapje en een drankje.                    

 

Eb & Vloed sneeuw
Winter_driebergen_bos
istockphoto-1082297150-612x612

Boek het Winter arrangement

Wil je er even tussenuit en je hoofd echt even leeg maken? Boek dan vandaag nog het Winter arrangement.

Boek het arrangement